خدمات خارجی توسعه کسب و کار

واردات و صادرات محصولات و خدمات فناورانه و استارتاپی

اساسا پروتکل های بین المللی تجاری و نیز آداب و رسوم و فرهنگ های خاص مصرف کنندگان تمامی ملت ها  نشان می دهند که هر منطقه چالش ها، قوانین و مزایای خاص خود را دارد.
بسیاری از شرکتهای ایرانی ، محصولاتی با استانداردهای بالا تولید می‌کنند که قابل عرضه و رقابت در بازارهای بین‌المللی می‌باشند. اما ادبیات تجارت بین‌الملل در مقایسه با تجارت داخلی بسیار متفاوت بوده و از وسعت و پیچیدگی‌های بیشتری برخوردار است.

 

شناخت بازارهای هدف، نحوه ارتباط با آن ها، انعقاد قراردادهای مربوطه و در نظر گرفتن جنبه‌های امنیتی آن ها، مسائل مالی، مشوق‌ها و حمایتهای قانونی از صادرکنندگان، از جمله دغدغه‌های اصلی صادرکنندگان کشور می‌باشند که مانع از بالفعل شدن پتانسیل بالقوه صادراتی کشور می‌شوند.

 

واردات صادرات

سوالاتی که قبل از حضور در بازارهای جهانی باید پاسخی برای آن داشته باشید :

  • آیا کشورها و بازارهای هدف خود را با دقت و صحت گزینش و تقسیم‌بندی کرده‌اید؟
  • آیا برای آگاه بودن از نیازها، ترجیحات و عادات خرید مشتریان در هر یک از کشورها از تحقیقات بازاریابی بهره‌ می گیرید؟
  • آیا عوامل کلیدی و مهم خرید در هر یک از کشورها را شناسایی نموده‌اید؟
  • آیا شرکت شما دارای طرح‏ ها و برنامه‌های بازاریابی سالیانه بوده و از آن‌ها بهره می گیرد؟
  • آیا از عوامل آمیخته بازاریابی برای مقابله با رقبا، نفوذ در بازارها و یا حفظ موقعیت خود، به جا و به موقع استفاده می‌کنید؟

حضور در بازارهای بین المللی میتواند جذاب و سودآور باشد

اگر کار را به کاردان بسپارید

خدمات مشاوره ای و اجرایی واردات و صادرات

از طرفی برای بسیاری از واردکنندگان و صادرکنندگان اصلاً کار ساده ای نیست که اطلاعات لازم درباره کشورها و شرکت های گوناگون بین المللی را به دست آورند تا بتوانند پس از مقایسه بین شرکت های مختلف به بهترین گزینه برای همکاری در زمینه واردات صادرات کالا دست پیدا کنند.

از طرف دیگر هم پس از انتخاب شرکتی که قصد همکاری با آن را دارند؛ صادرکنندگان و واردکنندگان نیازمند تسلط کامل بر فرآیندها و حقوق تجارت بین الملل هستند تا از زیان‌های احتمالی و خطر ورشکستگی جلوگیری کنند.

در نتیجه با توجه به تغییرات گسترده و رقابت در حوزه بازرگانی بین الملل کسانی که قصد فعالیت در حوزه صادرات و واردات را دارند، باید بدون آگاهی و مشاوره با متخصصین تجارت بین المللی قدم در این عرصه نگذارند زیرا در عین حال که بازارهای بین المللی وسوسه کننده و سودآور هستند، به دلیل قوانین سخت گیرانه و پیچیده ای که دارند؛ عامل شکست برای صاحبان سرمایه و کسب و کارهایی بوده اند که بدون تخصص لازم وارد این بازار شده اند.

در نهایت میتوان گفت شروع هر فعالیتی در حوزه صادرات و واردات کالا، ترخیص کالا و بازرگانی خارجی بدون انجام هرگونه مشاوره به بن بست و شکست خواهد خورد.